Nå som vi ikke kan møtes på grunn av Korona virus lanserer jeg “Online Yoga” med meg i lukket / privat facebook gruppe. Starter mandag 20.04. og går live 2 ganger i uka til og med 27.05. I tillegg legger jeg ut en kortere video (forhåndsinnspilt) hver uke, det kan være en kortere Yoga sekvens, en meditasjon, avspenning eller lignende, disse tenker jeg dere kan velge i og sette sammen slik at dere får “riktig lengde” på praksisen tilpasset nettopp deg. Fra 27.mai kan dere bruke videoene som blir liggende i gruppa til 20.08.2020. Det vil si at dere får 4 måneder med da totalt 18 klasser til kr.1200,- Når du er registrert og har betalt får du tilgang i privat facebook gruppe https://www.facebook.com/groups/213354709947064 Bra Fokus-Online Yoga for alle

Live klassene fordeler seg slik:

Mandag kl.19.00-20-30 Yin & Relax som vil være en avslappende yinklasse med fokus på ro, bevege og stresse bidnevevet. I Yin yoga jobber vi med å finne våre grenser og ikke overskride grensene noe vi kan ha nytte av i dagliglivet vårt også. I yin yoga skal vi inn i max 70% av det vi tror vi kan klare slik beveger vi bindevevet, blir smidigere på en god og skånsom måte. Programmet vil variere fra uke til uke. Det skal være mykt, avspennende og nærende for kropp og sjel. Klassene avsluttes med Restorativ yoga og Shavasana (hvile stilling) Du vil føles deg helt fantastisk avslappet og rolig etter en yin klasse med meg, hjerlig velkommen!

Onsdag kl.18.00-19.30 Flyt og Myk Flyt vil være klasser som er styrkende for kropp og sinn, og jeg instruerer Oujaij pust i starten av timen. Vi vil jobbe med styrke, balanse, kjernemuskulatur, hofter og skuldre, noe variasjon fra uke til uke, men du kommer til å kjenne igjen en god del. Passer for de aller fleste, hvis du synes Flyt er fort tungt, så bli med på en av Myk-Flyt timene og bygg deg opp over litt tid. Alle timene blir liggende i gruppa til over sommeren. Velkommen!