Yoga undervisningen starter andre uka i januar 2019 (mandag 07.01. Onsdag 09.01. og torsdag 10.01) Bindene påmelding! Ved spørsmål: ring meg på 90128093

Kursavgift blir kun refundert hvis du har legemelding om at du ikke kan praktisere yoga. All yogapraksis foregår på eget ansvar. Ved å melde deg på kurs har du godtatt betingelsene. Gi læreren beskjed hvis du har en skade eller har byttet kne, hoft eller lignende, slik at du kan få hjelp til tilrettelegging og alternative øvelser

Yoga for Barn (5/6 – 10/11 år) Yoga for barn er en yogatime med fokus på lek og moro. I tillegg både undersøker vi stillheten i oss gjennom enkle guidede meditasjoner og er innom flere klassiske yoga asanas (stillinger).
Vi starter timen med en fri “Danse meditasjon” hvor vi beveger oss til kuul musikk!

Asana treningen foregår ved at vi bruker en “Yoga kortstokk” og barna selv trekker kort og viser/lærer oss andre asanaen. Jeg har i tillegg laget noen Super Mario kort som inspirerer oss til ulike yoga asanas! Vi jobber på rundgang, så alle får vise en stilling. Vi leker oss gjennom timen og koser oss. Vi kommer i løpet av de 6 ukene til å gå i gjennom “Solhilsen” og klassiske Yoga Asanas tilpasset barna som er med på kurset. Timene vil variere litt etter hvilke barn som er med, jeg ser an hver enkelt og også gruppen som helhet.

Hvis jeg ser at det passer kommer vi til å jobbe to og to med enkel “acro yoga” dette skaper moro, latter, sammensveising og samarbeid.

Klassen avsluttes med en avspenning og slutt meditasjon. Hjertelig velkommen! Passer for barn fra ca 6 år til 10/11 år Kr.250,- pr. barn (søsken nr.2, 3 osv får 20% =kr.200,-)
MAKS 12 barn!

Påmelding til Ellen på 90128093, eller ellen@brafokus.no
innen 04.mars. Sted: Bra Fokus Yoga og massasje (Listradhaugen 2. etasje)

Mandager: Stolyoga Fra og med mandag 14.01. kl.11.00-12.30. En yogaklasse som er godt egnet for deg som er eldre eller som har utfordringer i kroppen slik at det ikke er så tilgjengelig å jobbe på gulvet. Vi starter alle timene med å sitte på stol, jeg guider en enkel meditasjon som får oss til å “lande” i kroppen og i rommet. Deretter gjør vi enkle yogaøvelser sittende på stol, skånsomt og behagelig med fokus på pust og på å være tilstede i timen og i kroppen. Vi gjør deretter noen stående “asanas” (stillinger) for bedre balanse og styrke. Hvis det er ok for alle å sitte eller ligge på gulvet så gjør vi noen øvelser på matten og avslutter med en nydelig avspenning. Jeg har alt utstyr du trenger tilgjengelig, så ta på behagelig tøy som du kan bevege deg fritt i. Velkommen! Passer de aller fleste, super time for revmatikere, for deg som har fibromyalgi eller MS, Parkinson samt eldre. Undervisningen går over 10 uker, se oversikt over hvilke uker det ikke er yoga. Kr. 1300,- Kun 16 plasser! Bindene påmelding direkte til Ellen på 90128093, eller epost ellen@brafokus.no Les mer på https://brafokus.no/yoga

Restorativ Yoga mandag 07.01. og 14.01. 2019. Kl 18.00-19.30 Velkommen til RESTORATIV YOGA
Vi bruker ullmatter, bolstere, blokker, pledd og øyeputer slik at du kan falle til ro og virkelig få slappe av i de restorative stillingene vi skal bruke. Alt av utstyr er tilgjengelig til utlån på Bra Fokus studio. Restorativ yoga er særlig for deg som er syk, har skader, er kronisk syk, er stresset, har mye indre spenninger og for alle som ønsker å finne hvile i seg selv. Jeg guider dere trygt gjennom timene, med fokus på avspenning, hvile og å gi kropp og sinn muligheten til å kvitte seg med stress og spenninger, slik kan kroppen lege seg selv.
Yogaklassen er helt rolig, myk og varm, passer for ALLE! Alle asanaene (stillingene) er liggende, og holdes i 10-15 minutter før vi bytter stilling.
OBS! Påmelding direkte til Ellen på 90128093 eventuelt på ellen@brafokus.no Kr.200,- pr.gang betales ved oppmøte med kort eller vipps bedrift (#90628) (Betaler du for begge gangene med en gang betaler du kun kr.350,- )

Onsdager: Yoga Flyt kl.18.00-19.30 Yoga Flyt er den mest aktive yogaklassen jeg holder. Denne klassen er for deg som har erfaring med yoga fra tidligere, enten hos meg eller at du har praktisert Ashtanga Yoga, Power yoga eller lignende. Denne yogaklassen er ikke for nybegynner. Hør med meg før påmelding hvis du er usikker. Undervisningen går over 11 uker (frem til påske), se oversikt øverst over hvilke uker det ikke er yoga. Spesial pris- for dere som fortsetter fra i høst, kr.1400,- Nye betaler kr.1550,-hvis du betaler hele beløpet ved påmelding, eller velg delbetaling over 3 måneder Les mer: https://brafokus.no/yoga Ta kontakt med meg på meg på 90128093 eller ellen@brafokus.no hvis du lurer på noe. Kun 16 plasser!

Ta kontakt på 90128093 hvis du ønsker prøvetime!

Onsdager: Yin Yoga kl.20.00-21.30 (noen plasser ledig) Ta kontakt med meg på 90128093/ellen@brafokus.no for prøvetime. Se beskrivelse av timen under
Torsdager Yin Yoga kl.18.00-19.30 Yin Yoga er en rolig yogaform hvor vi jobber med yin delene av kroppen, som bindevev, ligamenter, indre organer og meridianer (energibanene i kroppen). Yin kommer fra Tradisjonell Kinesisk Medisin (TCM) og Taoismen. I yin yoga holder vi stillingene i 2-3 minutter og oppover, alle stillingene er sittende eller liggende. Vi jobber også med indre ro, pust og med å gi slipp på spennninger i kroppen og stress. Jeg vil si noe om hvilke meridianer og indre organer vi stimulerer i stillingene. Yin yoga timerne blir balansert med yin og yang, slik at du bevarer og balanserer energien din. NIVÅ: Passer for alle som kan sitte og ligge på gulvet. Undervisningen går over 11 uker (frem til påske), se oversikt øverst over hvilke uker det ikke er yoga. Spesialpris for dere som gikk på yoga hos meg i høst: kr.1400,- Nye betaler Kr. 1550,- hvis du betaler hele beløpet ved påmelding, eller velg delbetaling over 3 måneder. Kun 16 plasser! Ta kontakt med meg på 90128093 ved spørsmål
Yoga i Skåbu, (Hata-Yoga klassisk) mandager kl. 19.00-20.30 i gymsal på Skabu skole, fra og med mandag 04.03. frem til påske (6 ganger a 90 minutter) kr.990,- pr.person
Hata-Yoga Klassisk er en yogatime som er fin for deg som er begynner eller litt øvet. Hata-Yoga Klassisk timene starter med en enkel meditasjon for å lande oss i rommet og i kroppen. Kurset inneholder flere typer pranayamas (pusteøvelser) og bandhas (energi låser), som vi går igjennom i løpet av de 6 ukene. Vi starter sittende med meditasjon, så gjør vi noen liggende asanaer for oppvarming av ryggraden. Vi går gjennom solhilsen fra Hata-yoga som oppvarming. Vi vil ha fokus på balanse, styrke, stabilitet samt bevegelighet. Dere lærer de mest vanlige asanaene og noen overraskelser underveis. Det blir lagt vekt på “Alignment” (riktig linjering av kroppen i Asanaene). Hvis ønskelig starter vi opp igjen etter påske og frem til juni 2019.

Påmelding og spørsmål rettes til Ellen på 90128093 eller ellen@brafokus.no MAX 20 stykker!