Bra Fokus er et enkeltpersonsforetak på Sør-Fron i Midt-Gudbrandsdalen, som jobber for at vi alle skal ha et bra fokus i forhold til oss selv og i forhold til verden og menneskene rundt oss.

Jeg jobber med yoga, meditasjon, massasje, stressmestring og avspenning, og bygge godt selvbilde.

Jeg har selv erfaring med hvordan livet nærmest kan stoppe opp på grunn av ting som har skjedd med deg gjennom livet, for meg resulterte det i både kronisk utmattelse og fibromyalgi. Samt spiseforstyrrelse, panikkangst, depresjon, med mer og alt har nok egentlig utspring i post traumatisk stress som aldri ble behandlet (eller oppdaget) etter en alvorlig hendelse i barneårene. Jeg har vært gjennom en god del, men er slik også et “bevis” på at det er mulig å få det bra, bare du finner ut hvordan du kan gå frem. Jeg har ikke noen mirakelkur, men det er mulig å komme seg opp igjen uansett hvor langt nede du føler deg. Min vei tilbake til et ganske vanlig liv var gjennom langsome bevegelser (enkle yoga øvelser), avspenning, mindfulness og meditasjon, og gjennom det å lære meg å visualisere og bruke dette aktivt for å “få” det livet jeg ønsker. Jeg bruker også en metode for enkelt å stoppe stress, uro, angst og andre ting/tanker jeg ikke vil ha, enkelt og veldig effektivt.

Jeg er sertifisert Yogalærer 200 timer (RYT 200) Multi-Style fra Axelsons Bodywork school fra juni 2016. (Utdanningen er godkjent av Yoga Alliance USA).

Jeg har også 100 timers utdanning i og er sertifisert som Yin Yoga lærer fra Axelssons Bodywork school (juni 2017)

Jeg har utdanning i Mindful Restorativ Yoga (Terapi modul) hos Elise Østbø Jansen (viter 2019/2020)  Dette er en hvildende yogatradisjon hvor fokuset erå finne dyp hvile i seg selv med veiledning av lærer. I Mindful Restorativ Yoga hviler vi i ulike yogastillinger i 15-20 minutter i hver stilling hvor alt er liggende, læreren guider elevene inn i kroppen og det gjøres ofte pranayama (pusteøvelser) i stillingene. Dette er en helt nydelig praksis som kan ha veldig god effekt på spenninger, stress, smerter, uro, dårlig søvnkvalitet og “slitenhet”.

Jeg har holdt yogakurs i Midt-Gudbrandsdalen siden april 2015, da på bakgrunn av daglig egenpraksis siden 2012 og kurset Bevegelsesinstruktør som hovedsakelig var yoga, anatomi og folkehelse.  1.september 2018 åpnet jeg Bra Fokus Yoga og massasje på Sør-Fron (Listadhaugen). Jeg har tidligere vært turner i Oslo Turn (fra jeg var ca 3 år gammel) og forturner i Oslo Turn fra jeg var 13-18 år. Der undeviste jeg de gruppene som var yngre enn meg i turn

Som yogalærer underviser jeg både grupper og enkelt personer i Hata-yoga (klassisk yoga) Hata-Yoga Flyt, Yin yoga, Yoga for barn, yoga for senior / stol yoga / yoga tilrettelagt for spesielle grupper som for eksempel Revmatikere, MS, Fibromyalgi.

Jeg har godkjent kurs som “Velværemassør” fra Axelsons Bodyworkschool i Oslo. Hans Axelson som startet skolen i Sverige i sin tid, er han som har utviklet massasje teknikken Svensk massasje, som er en av de mest kjente massasjeteknikkene i den vestlige del av verden i dag. Velværemassør tar utgangspunt i Klassisk Svensk massasje og tilpasses hver enkelt kunde etter dine behov.

Jeg gir massasje og sonebehandling for avspenning og velvære, og aroma touch massasje med eteriske oljer fra doTerra.

Jeg er avspennigsterapaut, basert på kurs i stressmestring ved Axelsons Body Work School.

Jeg holder kurs og 1-1 behandlinger i avspenning og T.R.E (Tension Release Exercises). Det er også mulig på få 1:1 timer med meg både i stressmestring, mindfulness/tilstedeværelse, yoga og bevegelse. Sammen finner vi ut av dine behov så tilrettelegger jeg et helhetlig tilbud i samarbeid med deg.

Jeg har kurset “Body Spin” Fra Life Alignment, hvor jeg hjelper deg å balansere energiene dine, passer fint å kombinere med soneterapi. Spør meg gjerne hva det går ut på.

Jeg er i tillegg utdannet bevegelsesinstrutruktør og kan instruere og lage program for enkelt personer og grupper i forskjellige treningsaktiviteter.

Fra tidligere er jeg utdannet pedagogisk barnepleier og har jobbet lenge i barnehager i Oslo, i tillegg er jeg Samfunnsplanlegger og  geograf.

Kontakt meg på mobil: 90 12 80 93, epost: ellen@brafokus.no eller via Bra Fokus på facebook