Yin Yoga Spa med eteriske oljer og massasje søndag 8.mars 2020 kl.17.30-20.00 Påmelding i vipps nummer 90628/Bra Fokus eller send påmelding til ellen@brafokus.no og betal med kort ved ankomst. Kr 350,- pr.person. Les mer om workshoppen her: https://www.facebook.com/events/194974508529539/

OBS! Bindende påmelding, ved uteblitt oppmøte sendes faktura hvis du har meldt deg på uten forhåndsbetaling.

Det blir myke og gode strekk i Yin Yoga, egenmassasje med eteriske oljer og avsluttende massasje som utføres av meg, velkommen til en fin avslutning på uka og en god start på neste uke.

Er yoga vanskelig?

Tror du Yoga er for vanskelig for deg? Yoga er så vanskelig som du vil det skal være 🙂

Redd for å dumme deg ut på yoga? Tror du at “alle” kommer til å se på deg? se videoen

Se videoen hvis du tenker at du vil se dum ut de første gangene du er på yoga

For stiv for yoga?

Tror du det er mulig å være for stiv for yoga? Hør yogalærerens svar

Ønsker du mer energi i hverdagen?

Vil du ha mer energ i hverdagen? Kom og prøv en yogatime hos meg på Bra Fokus

Åpen dag på Bra Fokus søndag 1.september 2019 markering av

1 årsdag for Bra Fokus på Listadhaugen

Program: 

12.0-13.00 Kom inn og ta en titt, slå av en prat og bli kjent

13.00-14.00 Viktigheten av korrekt pust og pranayamaøvelser (pusteøvelser) med yogalærer Ignas Cepulis fra Litauen (underviser på engelsk) GRATIS.

14.00-15.00 Pause, lett servering, te og kaffe, og en prat rundt kjøkkenbordet

15.00-17.00 Workshop med Ellen Clausen (eier og driver av Bra Fokus) Yoga for alle! En workshop i enkel klassisk yoga med tema: Hvorfor yoga? GRATIS

17.00-18.00 Pause, lett servering, te og kaffe, og en prat rundt kjøkkenbordet

18.00-20.00  Workshop “HVILE – alt vi vinner ved å la være” med Siw Aduvill. Siw ga nylig ut boka “HVILE”. Hun har vært intervjuet i både TARA og KK i sommer. (max 20 personer) Kr. 200,- pr.person (kjøpes i vipps, vipps nr er: 90628, gå på”kjøp og betal# (lilla) søk 90628 eller Bra Fokus, velg  “Undervisning”, og velg  Workshop “HVILE”)  eller eventuelt påmelding pr epost). 

Les mer om workshoppen “HVILE” og om Siw Aduvill i linken her: https://www.facebook.com/events/364748970746920/

 

 

Bra Fokus arrangerer Gratis Yogatime 21.juni.kl.18.00-19.00 i anledning Den Internasjonale Yogadagen!

Velkommen til en Yogaklasse ute i hagen hos Bra Fokus! Arrangementet er gratis og passer for alle fra ca.11-12 år og oppover. Hvis været skulle bli dårlig blir timen holdt inne i yogasalen. Yoga matter og alt annet nødvendig utsyr er tilgjengelig for utlån på studioet. Arragementet er i samarbeid med DnT Gudbrandsdalen.

Les mer på facebook siden https://www.facebook.com/events/1160999977384991/

 

 

Bra Fokus på KK-MILA 2019

Bli med meg på KK-MILA i Oslo lørdag 7.september 2019!

KK-mila er et lavterskel løp hvor du velger 5 km eller 10 km, du kan velge å gå, jogge eller en kombilnasjon. Det blir gøy!

Start og mål er på Bislett stadion! Her er lenke til påmelding: 

https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=4219 

Ved påmelding skriv inn Bra Fokus i kolonnen som heter “gruppe”, jeg har satt meg som mål at vi blir 50 stykker som drar sammen! 

Når du er påmeldt så send meg en beskjed sammen med epostadressen din, så sender jeg deg informasjon underveis. Vi ser på muligheten til å reise sammen, og booke samme hotell . Vi må jo feire med middag og sjampis etter løpet! Skriv gjerne om du tenker ønsker å ta hele helgen i Oslo d.v.s reise fredag og komme hjem søndag. Akkurat nå tenker jeg at alle må booke seg transport selv, men blir vi mange nok kan vi se på mulighet og kostnader til å leie buss.

Jeg “kan” ikke jogge selv, så jeg starter treningen nå! Jeg har laget et treningsprogram for “dummies” hvor vi starter med å gå  (og enkel sirkel trening) 3 x i uka. Programmet er lagt opp til 12 uker, har du bedre kondis enn meg så kan du jo hoppe over uke 1 og 2 kanskje.

Løpeprogrammet får du kjøpt hos meg på Bra Folkus, men du kan bruke hvilket som helst løpeprogram du vil. For å bestemme deg for å bli med må du forplikte deg for deg selv, sette opp treningsdagene i kalenderen og hvis du “ikke har tid” så bare legg vekk mobilen, så har du massevis av tid!

Ved å booke en treningstime med meg og kjøpe løpeprogram, vil jeg gå gjennom programmet sammen med deg, og hjelpe deg å sette av tid. Du får da en personlig coaching i forhold til å sette deg mål og nå det.

Book på 9012809093 eller via epost: ellen@brafokus.no

Jeg lager en gruppe på facebook som vi kan bruke til å inspirere hverandre!

I juni vil jeg starte en gå/jogge gruppe som møtes ved Bra Fokus lokale på Sør-Fron slik at vi kan trene sammen en gang i uka, de andre dagene trener du selv, eller sammen med en annen.

Nyhet på Bra Fokus!

Nyhet Reiki med Edel Furuheim hos Bra Fokus fra mars.

ca 60 minutter kr.450,- Betales kontant eller med vipps.

Hei jeg heter Edel og er Reiki-healer. Reiki betyr universell livsenergi. Reiki metoden kommer fra Japan og har blitt brukt siden 1922. Den virker på helheten, i både det ytre og det indre. Reiki balanserer, styrker og renser kropp og sinn, det går dit du trenger energien mest.

Velkommen til en avslappende time, behandlingenen foregår i lokalene til  Bra Fokus på Sør-Fron.

Dagtid mandager, ettermiddag / kveld onsdager

Time bestilling: Telefon 90 10 16 09.

Søndag 2. september 2018 er det offisiell åpning av Bra Fokus Yoga og massasje på Listadhaugen (2.etasje) på Sør-Fron. Adresse er: Sørheimsvegen 52, 2647 Sør-Fron.

Det er gratis prøvetimer på alle yogaklassene i uke 35 (27.-30.08.) informasjon om yogakursene finner du på  https://www.brafokus.no/yoga/ påmelding og mer informasjon får du ved å ringe meg på 90128093, eller epost ellen@brafokus.no Påmelding til kursene åpner 01.08.og er åpen frem til kursstart, eller til kursene er fulle.  Ved påmelding til kurs får du tilsendt faktura 1-2 uker før kursstart, vennligst oppgi epostadresse. Meld deg gjerne på til prøvetimer også, det er denne uken mulig å delta på flere av prøvetimene. Velkommen 

Listadhaugen blir Bra Fokus Yoga og massasje

Yoga, massasje, stressmestring, avspenning, sonebehandling med mer på Listadhaugen fra september, velkommen!

 

3 års jubileum 21.april 2018

3

Det ble et veldig vellykket arrangament lørdag 21. aril med nesten 30 deltagere på yoga hele dagen!

Morgenen startet med yoga for barn og fortsatte med en enkel klassisk Hata-Yoga time, etterfulgt av lunsj. Under lunsjen delte Ellen ut diplomer til de tre som har vært med på Bra Fokus Yoga i hele 3 år, tusen takk folkens! De fikk også hjemmestrikkede yogasokker og goodiebag fra Forever Living (sponset av Eris Horten Steig), og Eteriske oljer fra doTerra (sponset av Ingunn Skurdal). Lunsjen var brød og pålegg, frukt, juice, kaffe og te sponset av lokale forretninger (Kiwi, REMA 1000 og Extra). Eris og Ingunn sa under lunsjen begge litt om produktene de hadde med seg . Etter lunsj var det klart for en Yin yoga time som ble avsluttet med en nydelig avspenning. Tusen takk til alle dere som deltok på feiringen sammen med meg.

Jeg fikk en flott orkide av deltagere som har vært med på yoga hos meg i 3 år