Avbestilling må skje minst 24 timer før du har behandling, ellers må timen betales fullt ut.

Yoga? se fanen Yoga og Meditasjon for å lese om yogaklassene mine og se timeplanen.

Nyhet Reiki med Edel Furuheim hos Bra Fokus ca 60 minutter kr.450,- Betales kontant eller med Vipps til Edel

Hei jeg heter Edel og er Reiki-healer. Reiki betyr universell livsenergi. Reiki metoden kommer fra Japan og har blitt brukt siden 1922. Den virker på helheten, i både det ytre og det indre. Reiki balanserer, styrker og renser kropp og sinn, det går dit du trenger energien mest.

Velkommen til en avslappende time, behandlingenen foregår i lokalene til  Bra Fokus på Sør-Fron.

Dagtid mandager, ettermiddag / kveld onsdager

Time bestilling: Telefon 90 10 16 09.

Time i å styrke selvbildet, stressmestring og smertemestring. (med Ellen)

Selvbildet er satt sammen av selvtillit og selvfølelse, begge deler må være på plass og balansert for at vi skal ha det bra. Godt selvbilde er også stressreduserende siden du vil synes du er “bra nok” i kraft av å være deg selv, uten at du må prestere noe. Lær å balansere sentralnervesystemet ved å stimulere den para-sympatiske delen av nervesystmet, det vil si lær å tråkke på bremsen i forhold til stress ved å stimulere Hjernestammen gjennom langsomme bevegelser. Et balansert nervesystem hvor du har kontakt med flere deler av hjernen enn det vi har i vårt daglige virke, kan også ha god effekt på angst og depresjon. Hos meg lærer du enkle knep du kan bruke i hverdagen din som flettes inn i andre ting du allerede gjør. Lær også å visualisere det du ønsker helt bevisst, for sinnet ditt lager bilder (visualiserer) hele tiden, så sørg for at de bildene du lager er noe du virkelig ønsker skal skje. I forhold til smertemestring bruker jeg både langsomme bevegelser og Tension Releas Exercises (T.R.E), meditasjon, langsomme bevegelser og lett berøring. Sammen finner vi det som passer best for deg, du vet innerst inne hva du trenger hvis du lytter (se mer om T.R.E under Avspenningsterapi lenger ned på siden).

Time i hvordan du kan styrke selvbildet, eller stressmestring / smertemestring; 45 minutter kr. 500,- / 90 minutter kr. 850,- Minimum 3 ganger da det er helt nødvendig med oppfølging for at du skal ha utbytte av timene.

(Undervisning er unntatt mva).

 Pranayama betyr pust/pusteøvelser, det er mange typer pranayama. Å ha kontakt med åndedrettet slik det er, uten å styre det, bare være tilstede føles avslappende, beroligende og rensende. Jeg guider deg trygt i gjennom pust og avspenning i yogatimer, men underviser også i dette en-til en, som stressmestring, smertemestring, og som hvilende mindfulness meditasjon. Pranayama kan inngå i alle typer stressmestrings  og smertemestringstimer

Kurs i Meditasjon og eller Mindfulness.

Meditasjon kan være et nyttig verktøy når det stormer rundt deg. Enten det er jobb, eget indre stress eller alle forventninger og alt du “må” gjøre kan meditasjon både roe deg ned, men også gi deg den energien du trenger til å videreføre gjøremålene dine både på jobb og privat. Meditasjon er også enkel og effektiv metode for stressmestring, det forbygger også negativt stress. Forskning viser at meditasjon forebygger demens, angst og depresjon. Meditasjon er enkelt å lære men det må praktiseres (øves på) og gjerne så ofte som mulig. Jo mer du mediterer, jo lettere blir det og dess større effekt får du. Jeg kan undervise både enkelt personer og grupper, kanskje har du en venn du ønsker å lære sammen med? Jeg setter opp kurs når det passer for deg eller dere, fleksibelt og enkelt.

“Kjempe godt”, “Ellen formidler på en rolig og trygg måte”. “Det er enkelt når du vet hva du skal gjøre” “Jeg ble så rolig på innsiden”

Massasje for avspenning med nøytral olje (økologisk sesam olje) hele kroppen, 60 minutter kr. 650.- / 30 minutter kr. 350,- inkl.mva

Avspenningsmassasje er en massasje for større ro og velvære, går ut fra Klassisk Svensk massasje. Avspenner muskler og sentralnervesystemet med rolige massasjegrep. Kan gjøres dypere i muskulatur ved behov. Vi finner sammen frem til det som vil være det beste for deg og din kropp.

Aroma Touch med eteriske oljer fra doTerra, 60minutter kr.650,- inkl.mva

Det brukes 8 forskjellige oljer i en sekvens med aroma touch, oljene kan støtte og hjelpe nervesystemet, avgifte kroppen, er avspennende og energi givende. ca 60 minutter kr.650,- Avsluttes med en guidet avspenning.

Avspenningsterapi time 45 minutter kr. 500,- / 90 minutter kr.850,-  (undervisning er unntatt mva)

I samarbeid med deg finner jeg riktig metode som kan innebære langsomme bevegelser, guidet avspenning, meditasjon, eller Tension Release Exercises (T.R.E) eller lignende, avhengig av hva som er problemet og mulig årsak til spenning. Langsomme bevegelser med fokus på twister og diagonaler i kroppen gir avspenning også av sentralnervesystemet. Mange er til daglig i en stresset situasjon hvor den sympatiske delen av nervesystemet er på, det vil si at vi tråkker på gassen. Hos meg lærer du hvordan du effektivt kan tråkke på bemsen og slik oppnå mer balanse i nervesystemet dette gir avspenning, bedre søvnkvalitet, indre ro og velbehag. Tension /Trauma Release Exercises (T.R.E) gir dyp avspenning i kroppens kjerne. TRE er en metode som bidrar til å frigjøre og løse opp i dyptliggende spenninger på en mer dyptgående og grunnleggende måte enn vanlige avslappnings og spenningsreduserende teknikker. TRE kan beskrives som dyp avspenning fra kroppens kjerne, hvor vi også kan jobbe med å løse opp i emosjonelle spenninger, spenninger som skyldes traumer, og også langvarig stress. Behandlingen kombineres med eteriske oljer fra doTerra for å støtte kroppens systemer og balansere nervesystemet, oljene velges på bakgrunn av dine ønsker og behov.

TRE kan hjelpe både i forhold til muskelspenninger, smerter, søvnproblemer, stress, indre uro, angst m.m.

Fot-og hånd sone for avspenning med øresone behandling inkludert. ca 60 minutter kr.650,- inkl.mva

Jeg gir fot og hånd massasje/sonebehandling for avspenning og velvære. Denne form for sonebehandling får kroppen din ut av stress og ned i hvilemodus. I dette moduset kan kroppen også gå inn og lege skader og ubalanser selv. Behandlingen hjelper kroppen å rense ut avfallstoffer så det er fint å drikke vann etter behandlingen. De aller fleste blir rolige og avslappede under behandling og du bør ha anledning til å hvile og ta vare på deg selv resten av dagen. Mange sover mye bedre etter en slik behandling som også kan sette fart på fordøyelsen. Kan kombineres med eteriske oljer fra doTerra for ekstra effekt på rensing av kroppen.

Privattime yoga 60 minutter kr. 600,- / 90 minutter kr.800,-

Du får en privattime basert på dine ønsker og behov, med veiledning og hjemme program.

Du kan komme som nybegynner eller øvet, jeg lager en yogatime som får deg videre i din yogapraksis. Dette vil også kunne støtte deg videre i din egenpraksis, slik at du kommer til et annet nivå i yoga og meditasjon.

Undervisning er unntatt mva.

Kontakt meg på mobil: 90 12 80 93, epost: ellen@brafokus.no, eller via Bra Fokus på Facebook