Workshop søndag 13.10.19

En yoga workshop for deg som vil ha ny og god energi for kommende uke 😊 Her er det ingen ting du skal “få til” dette er en hvile workshop og du “får det til” så sant du klarer å legge deg ned på en matte. Alt utstyr er tilgjengelig på studioet.

Alle dere som går yogakurs hos meg i høst får komme gratis på Workshop! DU MÅ MELDE deg på til meg på 90128093 eller ellen@brafokus.no

Går du ikke på kurs hos meg så må du kjøpeplass, se nederst i arrangemenet hvordan du kjøper plass

For å få nok energi er god hvile en nødvendighet, forskning viser at yoga og meditasjon aktiverer en mye større del av “hjernens hvilenettverk” enn om du bare tar en hvil på sofaen.

Vi skal ha fokus på å “lande” gjennom å starte med avspenning og langsomme bevegelser samt pranayama øvelsen: Swaramukhta som er å følge din naturlige pust (liggende) og gjøre en “innsjekk” i kroppen.

Når du “lander” avspennes sentralnervesystemet og pusten går dypere, noe som fører til at fordøyelsen får mulighet til å gjøre jobben sin. Det er ganske vanlig med romling i magen under yoga 😊Supert for deg som har problemer med fordøyelsen.

Det blir enkle asanas og øvelser som henger sammen i kjeder. Vi bruker ullmatter, yogabolstere, belter og øyeputer til hjelp underveis i timen. Vi starter med avspenning, går over på myk Yin yoga, fortsetter med en enkel og enrgigivende sekvens som passer for alle. Workshoppen avsluttes med et par restorative stillinger og Yoga Nidra (yogisk søvn, en spesiell avspenningssekvens). 😴

“Hvile er grunnlaget for å nå sine mål med fred i kropp og sjel” sier Yogi Ashokananda.

Workshopen passer for alle som kan legge seg ned på gulvet, den er super for deg som er kronisk syk, føler deg stresset og deg som “aldri” føler deg uthvilt, og ale andre.

Alt av nødvendig utstyr er tilgjengelig til utlån på Bra Fokus yogastudio.

Alle som går et yogakurs i høst får komme GRATIS på workshoppen, går du ikke kurs hos meg så:

Kjøp plass i Vipps (90628/Bra Fokus) slik: Logg inn i vipps, gå på “kjøp og betal” (lilla) søk opp 90628 (Bra Fokus), gå på “Undervisning” velg “Workshop”, betal og du har plass.

Hvis du ikke har vipps send påmelding til meg på 90128093 eller ellen@brafokus.no innen fredag 11.oktober

OBS! BINDENE påmelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *