Takk for et flott 3 års jubileum

Det ble et veldig vellykket arrangement lørdag 21. aril med nesten 30 deltagere på yoga hele  dagen!

Morgene startet med yoga for barn og fortsatte med en enkel klassisk Hata-Yoga time, etterfulgt av lunsj. Under lunsjen delte Ellen ut diplomer til de tre som har vært med på Bra Fokus Yoga i hele 3 år, tusen takk folkens! De fikk også hjemmestrikkede yogasokker og goodiebag fra Forever Living (sponset av Eris Horten Steig, og Eteriske oljer fra doTerra (sponset av Ingunn Skurdal). Lunsjen var brød og pålegg, frukt, juice, kaffe og te sponset av lokale forettninger (Kiwi, REMA 1000 og Extra). Eris og Ingunn sa under lunsjen, begge litt om produktene de hadde med seg . Etter lunsj var det klart for en Yin yoga time som ble avsluttet med en nydelig avspenning. Tusen takk til alle dere som deltok på feiringen sammen med meg.

Bli med på (få prøvetime) yoga, meditasjon, avspenning eller betill massasje og aroma touch: ring Ellen på 90128093

Jeg fikk en flott orkide av deltagere som har vært med på yoga hos meg i 3 år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *