Nyhet på Bra Fokus!

Nyhet Reiki med Edel Furuheim hos Bra Fokus fra mars.

ca 60 minutter kr.450,- Betales kontant eller med vipps.

Hei jeg heter Edel og er Reiki-healer. Reiki betyr universell livsenergi. Reiki metoden kommer fra Japan og har blitt brukt siden 1922. Den virker på helheten, i både det ytre og det indre. Reiki balanserer, styrker og renser kropp og sinn, det går dit du trenger energien mest.

Velkommen til en avslappende time, behandlingenen foregår i lokalene til  Bra Fokus på Sør-Fron.

Dagtid mandager, ettermiddag / kveld onsdager

Time bestilling: Telefon 90 10 16 09.

Søndag 2. september 2018 er det offisiell åpning av Bra Fokus Yoga og massasje på Listadhaugen (2.etasje) på Sør-Fron. Adresse er: Sørheimsvegen 52, 2647 Sør-Fron.

Det er gratis prøvetimer på alle yogaklassene i uke 35 (27.-30.08.) informasjon om yogakursene finner du på  http://www.brafokus.no/yoga/ påmelding og mer informasjon får du ved å ringe meg på 90128093, eller epost ellen@brafokus.no Påmelding til kursene åpner 01.08.og er åpen frem til kursstart, eller til kursene er fulle.  Ved påmelding til kurs får du tilsendt faktura 1-2 uker før kursstart, vennligst oppgi epostadresse. Meld deg gjerne på til prøvetimer også, det er denne uken mulig å delta på flere av prøvetimene. Velkommen 

Listadhaugen blir Bra Fokus Yoga og massasje

Yoga, massasje, stressmestring, avspenning, sonebehandling med mer på Listadhaugen fra september, velkommen!

3 års jubileum 21.april 2018

3

Det ble et veldig vellykket arrangament lørdag 21. aril med nesten 30 deltagere på yoga hele dagen!

Morgenen startet med yoga for barn og fortsatte med en enkel klassisk Hata-Yoga time, etterfulgt av lunsj. Under lunsjen delte Ellen ut diplomer til de tre som har vært med på Bra Fokus Yoga i hele 3 år, tusen takk folkens! De fikk også hjemmestrikkede yogasokker og goodiebag fra Forever Living (sponset av Eris Horten Steig), og Eteriske oljer fra doTerra (sponset av Ingunn Skurdal). Lunsjen var brød og pålegg, frukt, juice, kaffe og te sponset av lokale forretninger (Kiwi, REMA 1000 og Extra). Eris og Ingunn sa under lunsjen begge litt om produktene de hadde med seg . Etter lunsj var det klart for en Yin yoga time som ble avsluttet med en nydelig avspenning. Tusen takk til alle dere som deltok på feiringen sammen med meg.

Jeg fikk en flott orkide av deltagere som har vært med på yoga hos meg i 3 år