Bra Fokus starter turgruppe på Sør-Fron mandag 15.10.18

Velkommen til å bli med i en turgruppe/gågruppe for alle! Oppmøte utenfor Bra Fokus (Listadhaugen), Sørheimsvegen 52 på Sør-Fron kl.18.00. Tanken er en turgrupppe for alle, det er ment å være et lavterskeltilbud. Kom å få noen å gå sammen med! Ta på sko og klær etter været så får vi en hyggelig tur sammen. Tilbudet er gratis, og vi treffes hver mandag kl.18.00 frem til og med 17.12.  Du binder deg ikke til noe,kom og bli med de ukene du kan, møte nye mennesker og kanskje komme i litt bedre form. Vi avslutter ca kl.19.00 med felles uttøying av legger, lår og sete muskulatur. Synes du 1 time blir lenge? Bli med på en del av turen! HUSK Refleks!

 

Lørdagsyoga 27.oktober kl.10.00-12.00 med temaet «Yin & Relax» 
Velkommen til høstens andre Lørdagsyoga hos Bra Fokus, denne gangen er fokuset på avspenning av pust, nervesystemet, muskulatur, og kroppens bindevev. Velkommen til en herlig workshop hvor vi logger inn i kropp og sinn, lar livet på utsiden flyte i sitt eget tempo og samler ny energi for høsten og helgen.

Yin & Realx vil se ca. slik ut: Vi starter liggende med pranayama (enkle pusteøvelser) og enkle og rogivende langsomme bevegelser som stimulerer det parasympatiske delen av sentralnervesystemet og gir effektiv hvile. Du vil sannsynligvis oppleve ro, avspenning og god kontakt med en dypere pust. Vi går etter hvert over på en enkel Yin Yoga del hvor vi nærer, strekker og beveger kroppens bindevev. Yin Yoga kommer fra tradisjonell Kinesisk Medisin (TCM) og Daoismen, vi jobber med kroppens meridianer (energibaner) og sonepunkter i føtter og hender. Jeg vil si litt om soner og meridiander og hvilke vi stimulerer og renser i de ulike stillingene. Hovedpunktet i dag blir å bare «være», tilstedeværelse og være den du er akkurat nå.

Nivå: PASSER FOR ALLE! Også for deg som aldri har vært på yoga før.

Kr. 250,- betales ved oppmøte med kort, kontant eller Vipps (Vipps = 90628/Bra Fokus).

Lurer du på noe før workshopen eller er uskker om det kan passe for deg, ring meg gjerne på 90128093. epost: ellen@brafokus.no  http://www.brafokus.no

Åse Helene Healer på Bra Fokus ca 1 gang pr. måned. Bookes direkte med Åse Helene på 90633638

Klarsynt og klarfølt healer, med sterk intuisjon til mennesker og dyr.
intuitive og åndelig veileder.
Healing er en behandlingsform som styrker vår selvhelbredende evne og virker både fysisk og psykisk. Healing balanserer energisystemet og åpner opp blokkeringer sånn at livet kan utfolde seg etter nuet.
Man kan oppleve å få økt indre ro, smertelindrende, få mere energi og vitalitet, m. m.
Behandler både mennesker og dyr.  hjemmeside www.aasehelene.com
Faceboo8k Healer Åse Helene
Tlf 90633638
Godkjent og medlem av Det norske Healerforbundet

 

 

Søndag 2. september er det offisiell åpning av Bra Fokus Yoga og massasje på Listadhaugen (2.etasje) på Sør-Fron. Adresse er: Sørheimsvegen 52, 2647 Sør-Fron.

Det er gratis prøvetimer på alle yogaklassene i uke 35 (27.-30.08.) informasjon om yogakursene finner du på  http://www.brafokus.no/yoga/ påmelding og mer informasjon får du ved å ringe meg på 90128093, eller epost ellen@brafokus.no Påmelding til kursene åpner 01.08.og er åpen frem til kursstart, eller til kursene er fulle.  Ved påmelding til kurs får du tilsendt faktura 1-2 uker før kursstart, vennligst oppgi epostadresse. Meld deg gjerne på til prøvetimer også, det er denne uken mulig å delta på flere av prøvetimene. Velkommen 

Listadhaugen blir Bra Fokus Yoga og massasje

 

 

 

Yoga, massasje, stressmestring, avspenning, sonebehandling med mer på Listadhaugen fra september, velkommen!

 

 

3 års jubileum 21.april 2018

3

Det ble et veldig vellykket arrangament lørdag 21. aril med nesten 30 deltagere på yoga hele dagen!

Morgenen startet med yoga for barn og fortsatte med en enkel klassisk Hata-Yoga time, etterfulgt av lunsj. Under lunsjen delte Ellen ut diplomer til de tre som har vært med på Bra Fokus Yoga i hele 3 år, tusen takk folkens! De fikk også hjemmestrikkede yogasokker og goodiebag fra Forever Living (sponset av Eris Horten Steig), og Eteriske oljer fra doTerra (sponset av Ingunn Skurdal). Lunsjen var brød og pålegg, frukt, juice, kaffe og te sponset av lokale forretninger (Kiwi, REMA 1000 og Extra). Eris og Ingunn sa under lunsjen begge litt om produktene de hadde med seg . Etter lunsj var det klart for en Yin yoga time som ble avsluttet med en nydelig avspenning. Tusen takk til alle dere som deltok på feiringen sammen med meg.

Jeg fikk en flott orkide av deltagere som har vært med på yoga hos meg i 3 år